CD komplet


Duhovne vježbe CD kompletom koji sadrži audio predavanja postaju još pristupačnije, a komplet je istovjetan petomjesečnom načinu obavljanja Vježba (jedno razmatranje dnevno) s razlikom da umjesto pohađanja predavanja (jednom tjedno), poslušate ista s CD-a. U ovom slučaju imate mogućnost sami odrediti početak obavljanja Vježba i vrijeme slušanja predavanja. Vježbe možete slušati (odraditi) u svome domu, autu, uredu ili bilo gdje drugdje, sve što vam treba je cd/mp3 player ili računalo i naravno, puno dobre volje, velikodušnosti i otvorenosti. 

Također, komplet je namijenjen i onima koji su već prošli Vježbe i imaju potrebu “ponoviti gradivo”.

CD-Duhovne vježbe

Komplet se sastoji od 3 CD-a na kojima je ukupno 22 predavanja s više od 27 sati snimljenog materijala. Predavanja su u mp3 formatu što znači da za njihovu reprodukciju morate imati uređaje koji taj format i podržavaju (npr. računalo, CD/DVD player itd.). Sav tonski zapis sniman je u dvorani Bazilike Srca Isusova u Palmotićevoj ulici u Zagrebu na predavanjima (zajedničkim sastancima) utorkom, tijekom nekoliko godina. Voditelji su bili iskusni duhovnici p. Slavko Pavin i p. Zdravko Knežević.


Predavanja su snimili, obradili i pripremili kao audio komplet Siniša Hrbić i Vedran Buljubašić.

Za uspješno obavljanje ignacijevskih duhovnih vježba potrebno je koristiti knjigu “Sloboda za ljubav” p. Slavka Pavina, “Duhovne vježbe” sv. Ignacija Lojolskog i Bibliju, a najplodnije se mogu obaviti uz voditelja-duhovnika.

Način rada tj. obavljanja ignacijevskih duhovnih vježba s audio CD kompletom: prvi dan Vježba (proizvoljno odabran) posluša se 1. predavanje s CD-a 1. Sljedećih 5 dana razmatraju se vježbe iz knjige Sloboda za ljubav i to po jedna vježba na dan, a 7. dan je ponavljanje. 8. dan se posluša 2. predavanje s CD-a pa onda idućih 5 dana po 5 sljedećih vježba iz knjige i onda 14. dan ponavljanje itd. Proces se nastavlja dok ne poslušate predavanja sa sva tri CD-a i ne obavite sve vježbe iz knjige. Potrebno je napomenuti da je za obavljanje tj. razmatranje jedne vježbe (teme) potrebno odvojiti 60 minuta dnevno. Takvim tempom Vježbe traju nešto više od 5 mjeseci.

Detaljnije upute nalaze se u knjizi Sloboda za ljubav i predavanjima.

 


Cijena jednog kompleta (3 CD-a) je 125 kn + poštarina (iznos slanja pošiljke plaća se prilikom preuzimanja pošiljke prema cjeniku dostavne službe). 

 

CD KOMPLET MOŽETE NARUČITI PREKO OBRASCA  ILI NA MAIL:  vjezbe@duhovno.net   (u poruci napišite koliko kompleta želite, punu adresu za dostavu i Vaš kontakt broj)


Duhovne vježbe na Facebook-u

Duhovne vježbe možete pratiti i na Facebook stranici Duhovne vježbe, gdje povremeno objavljujemo tekstove za razmatranja, čime je svima vama dana mogućnost da razmišljajući i moleći pod vodstvom tih tekstova, doprete do dublje razine ljudskih spoznaja – tamo gdje se duša susreće s Bogom. To vrijedi kako za one koji nikada nisu imali susret sa takvom vrstom duhovnosti tako i za one koji su imali priliku obaviti Vježbe.

Tekstovi najčešće sadrže dijelove Vježba iz knjige Sloboda za ljubav patera Slavka Pavina, dugogodišnjeg i iskusnog voditelja duhovnih vježba.

www.facebook.com/DvjezbeCilj je duhovnih vježba susret osobe s Bogom, a time i pronalaženje Božje volje za svoj život.

 

Duhovne vježbe iziskuju duhovni napor, ali one jamče i duhovni uspjeh!