CD KOMPLET – DUHOVNE VJEŽBE

125,00 kn

Komplet se sastoji od 3 CD-a na kojima je ukupno 22 predavanja s više od 27 sati snimljenog materijala. Predavanja su u mp3 audio formatu što znači da za njihovu reprodukciju morate imati uređaje koji taj format i podržavaju (npr. računalo, CD/DVD player itd.). Sav tonski zapis sniman je u dvorani Bazilike Srca Isusova u Palmotićevoj ulici u Zagrebu na predavanjima (zajedničkim sastancima) utorkom, tijekom nekoliko godina. Voditelji su bili iskusni duhovnici p. Slavko Pavin i p. Zdravko Knežević.

Kategorija: Oznaka:

Opis

Duhovne vježbe, kako ih je doživio i nama predao sv. Ignacije Lojolski, idu za tim “da čovjek samoga sebe pobijedi i svoj život uredi tako da se ne da voditi ni od kakva nagnuća koje bi bilo neuredno”. Polazna točka vježba je čovjekov pozitivan, dobrohotan stav prema drugima, a cilj susret osobe s Bogom, a time i pronalaženje Božje volje za svoj život.

Koristeći knjigu “Sloboda za ljubav” p. Slavka Pavina koja sadrži pažljivo odabran izbor tekstova, Bibliju i komplet audio predavanja (CD KOMPLET – DUHOVNE VJEŽBE) – vježbeniku je dana mogućnost da, razmišljajući i moleći pod vodstvom tekstova, dopre do dublje razine ljudskih spoznaja – tamo gdje se duša susreće s Bogom i gdje će, ovisno o predanju i velikodušnosti, primiti uvide koje joj u iskrenoj i poniznoj molitvi samo Bog može priopćiti.

Pater Pavin je iskusan duhovnik i voditelj duhovnih vježba diljem domovine i svijeta, a u Zagrebu je (od 2002. g. do 2016. g.) pod njegovim vodstvom Vježbe obavilo preko 1200 ljudi.

Bog je stvarnost, temelj svake stvarnosti, izvor bitka, za čovjeka počelo i punina ostvarenja i sreće. Bog uvijek traži čovjeka i želi se s njim povezati, sjediniti.
Duhovne vježbe nam žele pomoći kako da u sebi i oko sebe, u svemu, tražimo i prepoznamo njegovu prisutnost i njegovo djelovanje.

Nadamo se da ćete se usuditi proći kroz iskustvo duhovnih vježba, da ćete se otvoriti djelovanju Duha i prepoznati njegovo djelovanje te osobno naći s Bogom, oči u oči, licem u lice.